Print Fast (printfast.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Curier Rapid, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 299,99 RON   →   18,00 RON
    299,99 RON sau peste   →   0,00 RON

1. Plata la livrare (RAMBURS)
Plata la livrare este cea mai folosita metoda de plata. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid.

2. Plata online cu cardul (Necesar pentru produsele PERSONALIZATE)
Puteti plati online cu cardul cu ajutorul serviciului oferit de cei de la NETOPIA Payments. Dupa finalizarea comenzii daca ati ales plata online cu cardul veti fi redirectionat spre pagina de plata unde o sa introduceti datele cardului cu care doriti sa faceti plata.

Avantajele acestei metode de plata:

-comoditate.
-puteti trimite cadouri altei persoane, puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet.


Livrarea costa 15 lei in toata tara si se face prin Curier Rapid. La comenzile peste 200 lei Transportul este GRATIS.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei - coletul ajunge intr-un interval de 24 -72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Comanda se va livra la orice adresa doriti dvs. Pretul este de 15lei/comanda. 


POLITICA DE RETUR - PRINTFAST:

Site-ul www.printfast.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.printfast.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici

In cazul produselor nepersonalizate, potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie - prin posta, email - pe adresa contact[at]epersonalizat.ro) SC Pingobrod SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. In acest sens, se poate folosi un model de formular de retragere, conform exemplului de mai jos.